Webáruházunk cookie-kat használ. Amennyiben elfogadod, úgy a részleteket megtalálod az Adatvédelmi nyilatkozatunkban, viszont ha változtatni szeretnél, kattints a beállítások módosítására.

Termékek Menü

Sportcarp 4NUT Coconut bomb bojli 5 kg 18mm

Ár:
20.160 Ft
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Raktáron
18mm, 5kg
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Méretquestion_mark :
Mennyiség.:db

Leírás és Paraméterek

Ennél az alapkeveréknél szándékosan döntöttünk a durvább, szemcsésebb szerkezet mellett, amely az attraktív csalogató anyagok számára tökéletes kiáramlást biztosít a vízzel való érintkezés pillanatában, függetlenül annak hőmérsékletétől. A gyártás során nem használtunk mesterséges színezéket és édesítőszereket sem, a természetes komponensek ezek nélkül is tökéletesen teszik a dolgukat.

Ahogy azt már a bojlicsalád elnevezése is sugallja, az alapkeverék jelentős részét különféle mogyorók őrleményei alkotják, de a minőségi hallisztek és kivonatok sem hiányozhatnak belőle. Durvább szerkezetük ellenére a 4NUT bojligolyók képesek ellenállni az apróbb halak rohamainak és oldódási idejük is jelentősen hosszabb, mint ahogy az ebből következne. Néhány tesztváltozatot kénytelenek voltunk elvetni, az újabbakat pedig úgy alakítani és finomítani, hogy a csalicsalád a jelenlegi, legtökéletesebb formájában kerülhessen piacra. Ez a bojli a tesztelések során a legjelentősebb sikereket a 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!