Webáruházunk cookie-kat használ. Amennyiben elfogadod, úgy a részleteket megtalálod az Adatvédelmi nyilatkozatunkban, viszont ha változtatni szeretnél, kattints a beállítások módosítására.

Delphin OPTIMO 9V+CSWII+snag 2+1

28.866 Ft
Mennyiség.:db
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Raktáron
2+1
Gyártó:
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A szlovák Delphin Optimo 9V kapásjelző és ellenőrzött,érzékeny vevő szettje 2016 egyik újdonsága.

A neve is mutatja,hogy 9V elemmel működik,mely garantálja tartósságát és a szett legnagyobb előnyei közé tartozik.Magas szintű gyártási technológiával készültek a jelzők, így rossz időjárásnak és esőnek ellenállnak.Egyszerűen és könnyen használhatók.A hangerő(lehetőség van a néma üzemmódra),és a hangszín szabályozható,valamint a kapás érzékenysége is,melyet a horgászok értékelni fognak.A szett lehetőséget nyújt még mind hang-mind fény alapú jelzésre 200 méteren belül.

A világítós swingerek részére tartalmaz egy csatlakoztatót is.

A szett tartalma: vevő,kapásjelző,swinger és Snag Gear, a megvett kapásjelzők számával megegyező számban.Az alap szetthez(2+1),kemény, hordozható tartó jár,mely bővíthető 4+1-re. A Snag Gear rúdjai egyszerűen rácsavarhatóak a kapásjelző hátsó részén kialakított menetekre,így minden körülmények között az állványon fogja tartani a botjainkat.A termék 3 éves garanciával rendelkezik,ami azt is mutatja,hogy minősége kiváló.

Sárga, ebben különbözik.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.