Webáruházunk cookie-kat használ. Amennyiben elfogadod, úgy a részleteket megtalálod az Adatvédelmi nyilatkozatunkban, viszont ha változtatni szeretnél, kattints a beállítások módosítására.

Termékek Menü

Amurozó DIP ( mártogatós aroma )

Ár:
697 Ft
Szállítási díj: 990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
150 g dip
Átlagos értékelés: Nem értékelt
íz:
gramm: 150g
Mennyiség.:db

Leírás és Paraméterek

Egyre szélesebb körben alkalmazzák hazánkban is a horgászok a mártogatós aromákat, azaz DIP-eket. Ezen termékek lényege, hogy belemártva a csalit, azon egyfajta íz- és illatréteg alakul ki. Ennek feladata, hogy minél tovább és minél izgatóbb módon csalogassa a halakat.

Az általunk kínált DIP-ek nagyon sűrűek és nagyon erősen tapadnak a csalira. Nagyobb sodrású vízben is jó hatásfokúak, lassan oldódnak. A levegővel érintkezve DIP-ünk hamar megszilárdul, gyorsan megköt a csalin. Vízbe érve folyamatosan engedi ki magából az aromaanyagot, mintegy felhőt képezve a csali körül.

A ízek kiválasztásánál figyelembe vették a hazánkban leginkább elterjedt ízeket, ezzel is segítve hazai horgászok minél sikeresebb szórakozását. Ezen felül kínálnak egy-két kuriózumot is olyan vizekre, ahol a hagyományos ízekre a halak már ráuntak. Éppen ezért – akárcsak Aromák esetében – a DIP-ek ízkínálata is folyamatosan bővül.

TIPP: A horgon levő csalit a DIP-be mártva várjunk néhány percet, amíg az megszilárdul kissé. Vízbe dobás előtt ismételten mártsuk bele a DIP-be a csalit. Így egy vastagabb réteget tudunk felvinni, ami hosszabban tartó hatást eredményez.

Kiszerelés: 150 g/doboz 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Számít a véleményed- írd meg!Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő