Webáruházunk cookie-kat használ. Amennyiben elfogadod, úgy a részleteket megtalálod az Adatvédelmi nyilatkozatunkban, viszont ha változtatni szeretnél, kattints a beállítások módosítására.

D.A.M QUICK 4 SLS 7000 FS 6+1BB

35.500 Ft
Mennyiség.:db
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Raktáron
Méret 7000 Csapágyszám 6+1 Orsó súlya 621gr Zsinór kapacitás 450m/0,35mm Fékrendszer nyelető fék / 19kg Dob alumínium Zsinór hossza / 1 teljes hajtott kör 94cm Áttétel 4,1:1
Gyártó:
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

D.A.M QUICK 4 SLS 7000 FS 6+1BB. Az új QUICK® 4 SLS FS orsó erős, de könnyű grafit testtel rendelkezik ABS/1K grafit oldalsó borítással. A a távdobásokért és azok pontosságáért a kovácsolt és CNC megmunkált Super Long Stroke alumínium dob felel. A sima futásért és az erő tökéletes átviteléért, (melyre a nagyobb példányok fárasztáskor nagy szükség van) felel a 6+1 rozsdamentes acélból készült zárt golyóscsapágy és a kiválóan megmunkált fogaskerekek összhangja. A fékrendszer erőteljes, sima adagolású, zárt, carbon lamellás. A szuper lassú oszcilláció hihetetlen zsinórképet eredményez ezzel biztosítva a távdobások pontosságát és sikerét, fonott és mono zsinórokkal. A nyeletőfékrendszer további előnyöket kínál fárasztáskor. Az orsó sós vízálló, hogy minimalizálja a hosszú távú korróziót. Ideális bojlizó pontyhorgászathoz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.