Webáruházunk cookie-kat használ. Amennyiben elfogadod, úgy a részleteket megtalálod az Adatvédelmi nyilatkozatunkban, viszont ha változtatni szeretnél, kattints a beállítások módosítására.

Feeder botok

Rendezés:

Rengeteg éve használják a horgászok a feeder botokat pontyozásra, hiszen a botok tökéletesen megfelelnek a pontyok kifogásához szükséges adottságokkal. A modern feeder botokból léteznek távdobó és parti pecázó változatok is, webáruházunkban pedig te is megtalálod azt a botot, mely igényeidnek tökéletesen megfelel. 

Az erős anyagok felhasználásának köszönhetően egy rendkívül ellenálló feeder bot született, melyen a rezgőspicc érzékenységének köszönhetően azonban a kisebb halak fárasztása során is megmarad a valódi horgász élmény. Mindemellett természetesen a jobban megtermett egyedek megakasztása és fárasztása sem okoz gondot a terhelésre felkeményedő második és harmadik tagnak köszönhetően. Ezek a feeder botok rendkívül költséghatékony választásnak számítanak, ha te is most kezdesz pontyokra vadászni, vagy egyszerűen csak egy olcsó, megbízható feeder horgászbotot keresel pontyozáshoz. Minden termékünk részletes leírásokkal megtekinthető webáruházunkban, ahol rengeteg további horgászfelszerelés és kiegészítő közül is választhatsz. Várunk szeretettel!