Webáruházunk cookie-kat használ. Amennyiben elfogadod, úgy a részleteket megtalálod az Adatvédelmi nyilatkozatunkban, viszont ha változtatni szeretnél, kattints a beállítások módosítására.

Termékek Menü

Bottartók

Minden több bottal dolgozó horgásznak szüksége van egy bottartóra, hiszen egyszerre nem mindig tudunk 1-nél több bottal foglalkozni, ráadásul a több bottal való horgászat nagymértékben megnöveli esélyeinket a kapásra! Webáruházunkban kiváló minőségű bottartókat vásárolhatsz a Cygnet és CZ cégektől, melyek remek minőségű horgászfelszerelést gyártanak mindenki számára, aki megbízható és tartós termékeket és kiegészítőket keres a sikeres horgászathoz. Nincs más dolgod, mint felállítani a bottartó állványt a parton, felkészíteni horgászbotjaidat az akcióra, és már kezdődhet is a horgászat! Bottartóink tartós és rugalmas anyagokból készülnek, tehát minden bot megfelelően jól rögzíthető a tartókra, és azok azt is kibírják, ha a horgon egy igazán izgága hal ficánkol.

A Cygnet D/L POD-ok remek minőséget képviselnek és egyszerre több horgászbot is felhelyezhető rájuk, így előszeretettel ajánljuk neked ezt a szériát, ha több bottal szoktál dolgozni. Miért érdemes a Cygnet termékeket választani? Azért, mert tartósság, sokoldalúság és praktikusság jellemzi őket minden esetben. A jelenleg kapható rod pod-ok között ezek a termékek minden helyzetben, minden körülmény között stabilitást és garantált sikert biztosítanak; állíthatósági lehetőségeik pedig igen szélesek, hiszen sok különböző pozícióban rögzíthetők. A bottartók a legjobb minőségű alumíniumból, illetve erős műanyag elemekből készültek, ezáltal garantált, hogy jól bírják a strapát még sokéves intenzív használat esetén is. Ismerd meg minőségi bottartóinkat te is webáruházunkban!