Webáruházunk cookie-kat használ. Amennyiben elfogadod, úgy a részleteket megtalálod az Adatvédelmi nyilatkozatunkban, viszont ha változtatni szeretnél, kattints a beállítások módosítására.

Rod Podok

Rendezés:

Komplett rod pod szett nagyravágyóknak!

A rod pod-ok rendkívül népszerű formái a horgászatnak, hiszen nem csak egy, hanem több bottal is dolgozunk, így megnöveljük esélyeinket a sikeres kapásra. A modern rod pod szettek nagy előnye, hogy szinte bárhol fel lehet állítani őket a megfelelő állvány segítségével. A parti horgászat volt mindig is kedvenc elfoglaltsága, azonban kipróbálná, hogy milyen hajóról horgászni? A SpecialCarp rod pod szettjei garantált sikert biztosítanak a nyíltabb vizeken és a parton egyaránt! A könnyen felállítható botkollekciókkal és a megfelelő csalikkal akár megduplázhatja, megtriplázhatja kapását egy nap, hiszen több bottal is dolgozhat! Cygnet és CZ rod pod szettjeink rendkívül költséghatékony és megbízható befektetésnek számítanak; előszeretettel ajánljuk őket kezdő és tapasztalt horgászok számára egyaránt.

Mi jellemzi termékeinket? Tartósság, sokoldalúság, praktikusság, igazi minőség. Az ötletesen megalkotott rod pod-ok minden helyzetben, minden körülmény között stabilitást és megbízhatóságot nyújtanak, mivel több különböző pozícióban is felállíthatók, ráadásul a talajnak sem kell tökéletesnek lennie, hogy bombabiztos horgászállomást hozzon létre. A rendkívül robosztus és strapabíró, de még is pillekönnyű, vékony konstrukció kiváló minőségű alumíniumból készült, melyen stabilan elhelyezhetők a botok, kapásjelzők és egyéb kiegészítők is. A biztos rögzítettségről a teleszkópos hátsó lábak gondoskodnak! Válassza Ön is a SpecialCarp-nál kapható rod pod-okat, ha mindig is szeretett ’nagyban gondolkodni’ horgászat közben!