Webáruházunk cookie-kat használ. Amennyiben elfogadod, úgy a részleteket megtalálod az Adatvédelmi nyilatkozatunkban, viszont ha változtatni szeretnél, kattints a beállítások módosítására.

Termékek Menü

Spod botok

Rendezés:
Nézet:

Aki kicsit komolyabban szeretne horgászattal foglalkozni, annak előszeretettel ajánljuk új spod botjainkat, melyek nemrég érkeztek meg webáruházunkba. A CZ, Delphin és D.A.M. spod botok kiválóan alkalmasak pontyozásra, hiszen rendkívül ellenálló, strapabíró anyagokból készültek. Szerkezetük rugalmas, kialakításuknak köszönhetően pedig a fárasztás is gyerekjáték még a nagyobb halak esetében is. Ha minőségi terméket keresel, akkor előszeretettel ajánljuk a CZ Masterful spod botot, mely a pontyozás királya lett az elmúlt években. A Masterful Carp egy karcsú, fekete bottestet reprezentál, mely az elegancia mellett azt az erőt és ruganyosságot sugározza, amely tökéletessé teszi ezt a szériát a kitartó halak fárasztására és az elképesztő távolságokra való dobáshoz is.

A távdobó gyűrűkkel is felszerelt spod botok legjobb minőségű szénszálak felhasználásával készültek, a gyűrűk anyaga pedig speciális SIC anyag, melyek a kéttalpas kialakításnak köszönhetően tökéletesen és dinamikusan hagyják hajlani a botot, nem merevítik a kötések közötti szakaszt és az akciós ívet sem törik meg. A spod botok egyértelműen a csúcskategóriába sorolhatók, hiszen tulajdonságaiknak köszönhetően egy tapasztalt horgász számára nincs olyan hal, mely ne lenne kifogható. A SpecialCarp-nál elérhető áron biztosítjuk a legjobb spod botokat, rod pot szetteket, csalikat, horgászfelszereléseket és egyebeket. Mindent megtalálsz nálunk, ami manapság az eredményes és szórakoztató horgászathoz szükséges. Nézz szét online felületünkön még ma!