Webáruházunk cookie-kat használ. Amennyiben elfogadod, úgy a részleteket megtalálod az Adatvédelmi nyilatkozatunkban, viszont ha változtatni szeretnél, kattints a beállítások módosítására.

Termékek Menü

​Orsók

Rengeteg múlik manapság a horgászat során azon, hogy milyen orsót használunk. Érdemes a megfelelő orsó típust kiválasztani minden horgászathoz, ezért sok esetben nem is elég, ha egy orsóval rendelkezel csak, hiszen nem biztos, hogy minden helyzetben sikeres leszel. A SpecialCarp-nál minőségi elsőfékes és nyeletőfékes horgászorsók közül választhatsz, melyek minden helyzetben megállják a helyüket, rendkívül erős anyagból készültek és a megfelelő kezelés mellett egy életen át használhatók maradnak. A Delphin, CZ és D.A.M. gyártók rendkívül jó minőségű orsókat gyártanak, melyeket előszeretettel ajánlunk kezdő és tapasztalt horgászok számára egyaránt. Minden nálunk kapható horgászorsó különleges és általában egy bizonyos típusú pecázáshoz lett létrehozva.

A CZ COMBAT CT8000 például egy elérhető árú, kiegyensúlyozott orsó, mely első sorban pontyhorgászok számára lett tervezve, hiszen egy kiemelkedően hosszú emelkedésű, nagy zsinórkapacitású termékről van szó. A klasszikus kialakítású sekély dobnak köszönhetően kiválóan alkalmas dobós pecázásra, de ideális lehet heavy feeder botokhoz is, ha éppen ezekkel horgászol. 7+1 csapágy gondoskodik a finom futásról, a precíz elsőfék pedig garantálja a hal finom fárasztásának lehetőségét. Innen jön egyébként az elsőfékes kialakítás is. Webáruházunkban nyeletőfékes horgászorsókat is vásárolhatsz, ha inkább ez a konstrukció vált be eddig. Minden esetben korrekt árakkal és minőségi termékekkel várunk a SpecialCarp-nál. Szerezd be a legjobb horgászfelszerelés online!