Webáruházunk cookie-kat használ. Amennyiben elfogadod, úgy a részleteket megtalálod az Adatvédelmi nyilatkozatunkban, viszont ha változtatni szeretnél, kattints a beállítások módosítására.

Termékek Menü

Nyeletőfékes orsók

Rendezés:
Nézet:

Ha manapság horgászatba kezdünk és saját botot szeretnénk építeni, akkor az első között kell azt eldöntenünk, hogy elsőfékes vagy nyeletőfékes orsót fogunk használni. Mindkettőnek megvannak az előnyei és a hátrányai. Webáruházunkban minőségi nyeletőfékes orsókat biztosítunk számodra is, ha erre a típusra esett a választásod. A CZ, D.A.M. és a Delphin kiváló minőségű nyeletőfékes termékeket gyárt: mi is az ő termékeiket forgalmazzuk, mivel rendkívül megbízhatónak és minőséginek tartjuk őket. Webáruházunkban választhatsz kezdőbb, olcsóbb orsók és egészen profi, csúcskategóriás orsók közül is, hogy megtalálhasd igényeidnek megfelelőt. Ha fontos számodra a kiváló minőség, akkor előszeretettel ajánljuk például a D1349570 D.A.M QUICK SLS 570 FS nyeletőfékes orsót, mely egy távdobó pontyozó orsó.

Pontyvadászok előszeretettel választják ezt a modellt saját kezűleg épített horgászbotjaikhoz, mivel rendkívül ellenálló, könnyűvé teszi a fárasztást, és a legnagyobb ponty sem menekül, ha az ezzel az orsóval felszerelt botod horgára akadt. A DAM SLS sorozat az elmúlt évek egyik legsikeresebb pontyozó terméke, mely egészen sok technikai finomságot képvisel a modern horgászok igényeinek megfelelően. A matt bronz orsótest, bronzszínű hajtókar, a karbon mintázat díszítésű orsóház rendkívül szép külsőt kölcsönöznek az orsónak, mellyel az ultra lassú dobemelésnek köszönhetően sokkal könnyebben és precízebben fáraszthatod a nagy pontyokat. Minden nyeletőfékes orsónk részletes leírása megtekinthető webáruházunkban, ha szükséged van a specifikációkra. Válaszd te is minőségi orsóinkat és biztosítsd a sikeres horgászatot még ma!