Webáruházunk cookie-kat használ. Amennyiben elfogadod, úgy a részleteket megtalálod az Adatvédelmi nyilatkozatunkban, viszont ha változtatni szeretnél, kattints a beállítások módosítására.

Termékek Menü

Haldorádó Oldódó Pellet - Fűszeres Hal

Ár:
2.590 Ft
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktáron
A Haldorádó Oldódó Pellet család 10 különböző ízesítéssel és összetételben kerül forgalomba. Minden csali különböző alapú és összetételű a tökéletes hatás elérése érdekében! A Fűszeres Hal nagyon agresszív, különleges fűszerkeverékkel ízesített, rendkívül magas halliszt és halolaj tartalmú csali. Az emberi orr számára kifejezetten kellemetlen, erős, fűszeres szaga van, de a halak különösen szeretik. A család egyik legfogósabb tagja!
Átlagos értékelés: Nem értékelt
íz: Fűszeres Hal
Mennyiség.:db

Leírás és Paraméterek

Mit rejt a doboz?

Minden dobozban 150 gramm 3 különböző méretű 8, 12 és 16 mm átmérőjű pellet található. Így tökéletesen alkalmazkodhatunk a halak kapókedvéhez és méretéhez. A nagyobb csalikkal szelektálhatók a nemkívánatos méretű fehérhalak és apró pontyok.

Milyen halakhoz ajánljuk?

Főként a szelektív pontyhorgászatban vált be, azonban számos rekordlistás dévér és kárász sem tudott ellenállni neki. Ha a vízben sok termetes „egyéb” hal (compó, dévér, kárász) is él, akkor a legnagyobb, 16 mm-es méretet ajánljuk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!