Webáruházunk cookie-kat használ. Amennyiben elfogadod, úgy a részleteket megtalálod az Adatvédelmi nyilatkozatunkban, viszont ha változtatni szeretnél, kattints a beállítások módosítására.

Termékek Menü

Haldorádó Pellet Pack - Vörös Démon

Ár:
2.990 Ft
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Nagyon könnyű használatba venni: 1. lépés: öntse a csomag tartalmát egy vödörbe 2. lépés: keverje el az összetevőket 3. lépés: öntsön hozzá 3-4 dl vizet 4. lépés: a pelletszemek 15-30 perc alatt felszívják az aromás vizet és felpuhulnak 5. Ezután könnyedén kosárba tölthető… 6. … vagy gombóccá formálható és csúzlival belőhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
íz:
Mennyiség.:db

Leírás és Paraméterek

A Haldorádó Pellet Pack, egy olyan komplett csomag, amely a modern, céltudatos pontyhorgászat leghatékonyabb csalogatóanyagait tartalmazza. A dobozban három különböző terméket talál:1. Az etető pellet (800 g) több különböző méretű (2, 3 és 4 mm-es) pelletszemet tartalmaz. A kisebb méretű pelletek a legfogósabb, évek óta jól működő etetőanyagaink legértékesebb összetevőiből épülnek fel. Ezek gyorsan, illetve közepesen gyorsan puhulnak és oldódnak fel a vízben, de nem esnek szét. A 4 mm-es változat halibut pellet, amely nagyon lassan puhul fel, ez sokáig kemény, „roppanós” falat marad. A halibut magas olajtartalmának köszönhetően a vízközt mozgó halakat is a mederfenékre irányítja.2. A pellet ragasztópor (100 g) segítségével lehet a leggyorsabban és legegyszerűbben a csomag tartalmát biztonságosan megragasztani.3. A Pellet Juice (100 ml) egy nagyon sűrű, nagyon tömény új aroma, amely tovább növeli a pelletszemek fogósságát és csalogatóhatását. Nagy sűrűségű, különleges, „nehéz” aroma, amely mindvégig a mederfenéken terjed. További jó tanácsok: - A hidegebb évszakokban célszerű mindezt már előző este otthon elvégezni és a csomag tartalmát egy lezárt műanyag vödörbe helyezni.- A 16 Celsius-foknál alacsonyabb hőmérsékletű vízben ajánlott CSL Tuning Hideg vízi aromával keverni. Amennyi aromát hozzáöntünk, annyival csökkentsük a víz mennyiségét. A pelletre maximum 100 ml egyéb aromát szabad ráönteni, a csomagban található Pellet Juice aroma mellett.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!