Webáruházunk cookie-kat használ. Amennyiben elfogadod, úgy a részleteket megtalálod az Adatvédelmi nyilatkozatunkban, viszont ha változtatni szeretnél, kattints a beállítások módosítására.

Etetőrakéták

Rendezés:

Kezdő és tapasztaltabb horgászok számára egyaránt jól jöhet az etetőrakéta, hiszen bármikor juttathatunk egy kis csalogató ételt a halak számára a vízbe, hogy a nagyobbak is a horog közelébe jöjjenek. A SpecialCarp-nál rengeteg különböző etetőrakétával szolgálunk számodra is, hogy hatékonyan csalogathasd a halakat horgászat közben. Az ellenálló anyagú etetőrakéták a hullámos vízbe is megmaradnak a vízfelszínen, és bármikor a vízbe eresztheted tartalmát a halak számára. Olcsón biztosítjuk vásárlóink számára horgászkiegészítőinket, webáruházunkban pedig hatalmas választékkal várunk téged is a hét minden napján! A DOT SPOD rakéták rendkívül könnyen, egy kézzel megtölthetők, és már be is ereszthetők a vízbe.

Speciális lebegtető szivaccsal vannak ellátva, mely bármilyen körülmény között is a víz felszínén tartja a rakétát: nem kell aggódni, hogy elmerül, és nem tudja kiereszteni tartalmát. Bármelyik részével érintheti a víz felületét, igény esetén rögtön nyílik, és a teljes tartalmát gyorsan a vízbe juttatja, hogy a halak már falatozhassanak is a horog körül. A DOT SPOD etetőrakéta egy egészen kifinomult tervezésű kiegészítő, melynek visszatekerés közben semmilyen ellenállása nincsen, ezáltal gyorsan visszahúzható újratölthető használat után. Az etetőrakéták rendkívül hasznos kiegészítőnek számítanak minden horgász számára. Ha úgy érzed, hogy egyetlen csali a horgon nem lesz elég ahhoz, hogy a halakat elcsábítsd, akkor használj etetőrakétát te is és menj biztosra! Nézz szét webáruházunkban minőségi horgászfelszerelésünk között még ma!