Webáruházunk cookie-kat használ. Amennyiben elfogadod, úgy a részleteket megtalálod az Adatvédelmi nyilatkozatunkban, viszont ha változtatni szeretnél, kattints a beállítások módosítására.

Termékek Menü

Sátrak

Rendezés:
Nézet:

Minőségi horgászsátrak a hosszabb kalandokhoz!

Sokan horgász szeret egy egész hétvégét rászánni hobbijára, mely esetben gondoskodni kell alvóhelyről is. A legjobb választás az ilyen kiruccanások esetében mindig egy megbízható horgászsátor, hiszen ezek a sátrak úgy készülnek, hogy a horgászok igényeit tökéletesen kielégítsék a hosszabb horgászatok során is. Brolly Delphin, CZ Carp és D.A.M. MAD sátraink azt a minőséget és megbízhatóságot biztosítják, melyre manapság szükség van a hosszabb, horgászattal töltött napok esetében. Ezeket a sátrakat garantáltan nem kezdi ki az időjárás, ugyanis minőségi anyagokból készülnek és megfelelő számú ellenálló ékkel érkeznek, melyekkel tökéletesen rögzíteni lehet őket a talajhoz. Aki életre szólóan szeretne horgász sátrat vásárolni, annak előszeretettel ajánljuk a Brolly Delphin Yamal sátrat, mely egy csúcskategóriás sátor robosztus tervezéssel és könnyű szállíthatósággal.

A modern Brolly Delphin sátrak rendkívül jól szellőznek, szerkezetük pedig világos barna, vízálló anyaggal van bevonva aláragasztott varratokkal az extra stabilitás érdekében. A sátrak természetesen teljes mértékben vízállók és rendelkeznek speciális moszkító panelekkel is, melyek a kellemetlen rovarokat kint tartják éjszaka. Hasonló kiegészítőkkel érkeznek CZ Carp és D.A.M. MAD sátraink is, melyek szintén remek választásnak bizonyulnak kezdő és tapasztalt horgászok számára egyaránt. Ezek a horgász sátrak tulajdonképpen minden körülmény között megállják a helyüket és remek alvóhelyet biztosítanak éjszaka a hosszabb horgász kalandok során. Ismerd meg horgász termékeinket te is!