Webáruházunk cookie-kat használ. Amennyiben elfogadod, úgy a részleteket megtalálod az Adatvédelmi nyilatkozatunkban, viszont ha változtatni szeretnél, kattints a beállítások módosítására.

Termékek Menü

Sportcarp Amino nutric 250 ml

Ár:
3.830 Ft
Szállítási díj: 990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
250 ml
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Mennyiség.:db

Leírás és Paraméterek

A folyékony tápanyag fejlesztésénél, 2 éven keresztül dolgoztunk együtt haltenyésztésben jártas szakemberekkel. Az együttműködés eredményeként, egy maximálisan hatékony folyékony adalékot mutathatunk be a pontyhorgászoknak, amely minden kétséget kizáróan, gazdagabbá teszi az általuk használt csalikat.
Az esszenciális és nem esszenciális aminosavak megfelelő összetétele a gyártás során felhasznált adalékanyagokkal közösen biztosítja az organizmusok tökéletes együttműködését a szemieszenciális aminosavak előállításához. Ezeket a létfontosságú anyagokat a pontyok csupán bizonyos körülmények között képesek önállóan előállítani. Az itt bemutatott preparátum ezt lehetővé teszi számunkra, így ösztönösen rákapnak az Amino Nutric tartalmú etetőanyagokra. A készítmény további hatóanyagai: májkivonat, minamino, phosphorylcolamine, magas arányú komplex cukrok, vitaminok, ásványok, enzimes kivonatok. A folyékony tápanyag a vegyi és biológiai reakció hatására folyamatosan dolgozik. Amennyiben azt tapasztalják, hogy a készítmény tárolására használt flakon felfúvódik, ill. összezsugorodik, ne essenek pánikba, ez csupán annak a jele, hogy a folyadék él és tökéletesen működik. 100 = 100 g hasadó fehérjék.

Az Aminonutric folyékony tápanyag hozzáadásával, az alkalmazott csali környezetében attraktív táplálék jel keletkezik, amit a pontyok központi idegrendszere (CNS) természetes és könnyen megszerezhető táplálékforrásként értékel ki.

Adagolás: Lukáš Krása ajánlása: az ajánlott mennyiség megadásánál sohasem szabtam felső határt. Minél nagyobb mennyiségben tartalmazza az általam elkészített, ill. horgászatra szánt bojli ezt a folyékony adalékot, annál jobban bízom benne. Tisztán emlékszem azokra az időkre, amikor a Blue Line Natur száraz keverékhez, tojás és KK komplex helyett Amino Mutric folyékony tápanyagot adtam. Az így elkészített bojlik hatékonysága megsokszorozódott, ám a termék kereskedelmi ára gátat szabott az ilyen formában történő felhasználásának. Így megmaradtam a 20 ml /6 db tojásadagolási aránynál, esetleg a keverékhez KK komplexet adok. Főzés után a bojligolyókat 1 napon keresztül szárítom, majd szárítás után lelocsolom őket Amino Nutric folyékony tápanyaggal. Amennyiben a készítmény túlságosan sűrűnek bizonyul, elég, ha vízzel hígítjuk, így könnyebben felszívódik a csalikba. Mindezek után a bojligolyókat lefagyasztjuk, vagy azonnal indulhatunk a vízpartra. Természetesen, az Amino Nutric különféle magvak áztatására, ill. locsolására is kiválóan megfelel. Használat előtt rázzuk fel!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Számít a véleményed- írd meg!Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő