Webáruházunk cookie-kat használ. Amennyiben elfogadod, úgy a részleteket megtalálod az Adatvédelmi nyilatkozatunkban, viszont ha változtatni szeretnél, kattints a beállítások módosítására.

Termékek Menü

Sportcarp Carp Candies Dumbells Trópusi gyümölcs 15 mm, 100 ml

Ár:
1.460 Ft
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktáron
15 mm Dumbells
Átlagos értékelés: Nem értékelt
íz: Trópusi gyümölcs
Mennyiség.:db

Leírás és Paraméterek

Carp Candies- magyarul ponty bonbonok – magas attraktivitású, henger formájú lebegő csalik, melyek puhábbak az átlagos lebegő bojliknál. Ennek köszönhetően a víz alatt kissé eltérőbb módon fejtik ki hatékonyságukat, így akár még a legóvatosabb halakat is képesek becsapni.
Rendkívül magas attraktivitásuk részben a gyártásuk során felhasznált rikító színű festékanyagoknak is köszönhető, így a közelükben úszkáló halak figyelmét biztos, hogy nem kerülik majd el. Legnagyobb előnyük azonban egyértelműen abban rejlik, hogy szó szerint telepumpáltuk őket különféle aromák, édesítők és ízfokozók attraktív keverékével. Ennek a kivételes tulajdonságuknak köszönhetően, az etetésre használt csemegék mellett a halakra olyan hatást gyakorolnak, mint ránk, emberekre egy finom desszert – mindenki magának szeretné!

Ezeket a finomságokat azonnali hatékonyságukra való tekintettel, elsősorban versenyekre, rövid horgászatokra, illetve nagyon hideg vizekre javasoljuk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!