Webáruházunk cookie-kat használ. Amennyiben elfogadod, úgy a részleteket megtalálod az Adatvédelmi nyilatkozatunkban, viszont ha változtatni szeretnél, kattints a beállítások módosítására.

Sportcarp GLM Krill 1 kg 18 mm

Méretquestion_mark
18mm
6.390 Ft
Mennyiség.:db
Szállítási díj: 1.490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
18mm, 1kg
Gyártó:
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A fejlesztésen tehát ezeknek a pozitív visszajelzéseknek fényében is tovább dolgoztunk, és elkezdtünk kifejleszteni egy olyan terméket, amelynél a már bevált: GLM kivonatot, tintahallisztet, alacsony hőkezelésű halliszteket tartalmazó alapkeveréket, természetes Krill készítményekkel egészítettük ki. A bojlik összetéveszthetetlen illatát, ami ebben az esetben, már csupán hab a tortán a csodálatos krill aroma biztosítja, amely a pontyokat már hosszú ideje szinte mágikusan vonzza. A fejlesztési időszak során, több változattal is dolgoztunk, amelyek tesztcsapatainknak köszönhetően kivétel nélkül élesben is bevetésre kerülnek és nagyon szép eredményeket produkáltak. A tesztelt változatok közül azonban az egyik sokkal sikeresebbnek bizonyult a többinél, méghozzá az összes víztípuson. Pontosan ez a változat lett mostantól elérhető az összes vásárlónk számára. Hisszük, hogy ez a termékcsalád elmaradhatatlan részévé válik majd, nagyon sok pontyhorgász csalis táskájának. A bojlisorozat óriási előnye, hogy hidegebb vízben is rendkívül jól működik! Biztosak vagyunk benne, hogy önöket is nagyon szép fogásokkal képes megörvendeztetni.

Fontos figyelmeztetés: „Amennyiben aktuális túrájukra ezt a bojlit is magukkal viszik, ne felejtsék el feltölteni fényképezőgépjük aksiját, nehogy utólag bánkódjanak emiatt!“

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.