Webáruházunk cookie-kat használ. Amennyiben elfogadod, úgy a részleteket megtalálod az Adatvédelmi nyilatkozatunkban, viszont ha változtatni szeretnél, kattints a beállítások módosítására.

Sportcarp GLM squid 5 kg 18 mm

Méretquestion_mark
18mm
28.780 Ft
Mennyiség.:db
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Raktáron
18mm, 5kg
Gyártó:
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A bojlik alapját, különböző hallisztek képzik a domináns LT és Tintahal lisztekkel egyetemben. Az alapkeverékből természetesen nem hiányozhat a már jól ismert Robin Red, GLM kivonat, LTZ 97 halliszt, carpmino a hihetetlenül hatékony Squid Octopus aroma és további magas minőségű komponens sem. Ez a bojlisorozat a különböző vízterületeken már bebizonyította rendkívüli hatékonyságát, így maximálisan megbízhatnak benne, bármilyen körülmények között. A pontyok hosszútávon reagálnak a GLM Squid bojlikra, és minél hosszabb ideig használjuk őket, annál eredményesebbek leszünk. A lassú oldódásuknak köszönhetően, kiválóan alkalmasak hosszabb távú sikeres horgásztúrákhoz.

A Sportcarp team ajánlása: A szóban forgó bojlisorozatot rendkívül eredményességgel használtuk úgy önállóan, mint az édes íz világú termékeinkkel kombinálva is (Ananász Banán Butiryc, Red Fish Fruit). A leggyakrabban azonban Reflex pop up bojlikkal (Fekete bors, Squid Octopus) kiegészítve kínáltuk fel, egy vékonyka GLM SQUID pasztaréteggel körbevonva. Több kapás elérésének érdekében a bojlit és az etetésre szánt pelletet sok esetben érdemes volt GLM Squid boosterrel meglocsolni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.