Webáruházunk cookie-kat használ. Amennyiben elfogadod, úgy a részleteket megtalálod az Adatvédelmi nyilatkozatunkban, viszont ha változtatni szeretnél, kattints a beállítások módosítására.

Termékek Menü

Sportcarp maxi spod rakétázó zsinór 250 m 0,18 mm 40 lbs 18,2 kg

Ár:
11.000 Ft
Szállítási díj: 990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
250 m 0,18 mm 40 lbs 18,2 kg
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Mennyiség.:db

Leírás és Paraméterek

A Maxi Spod, 8 ultraerős szál, alaposan átgondolt fonatából készült rakétázó főzsinór. A precíz gyártási folyamatnak köszönhetően a terméket rendkívül alacsony átmérő és hihetetlen teherbírás jellemzi. A tökéletesen sima felületet a kivételes teflonbevonat biztosítja. Ennek a modern felületkezelésnek köszönhetően a zsinór a bot gyűrűin sokkal gyorsabban és kisebb súrlódással fut keresztül, ezáltal radikálisan megnő a dobótávolság. A hosszú távú tesztelések során, a zsinór teljesen lenyűgözte csapatunkat, így gondolkodás nélkül felvettük termékpalettánkra.
Dan Němec nyilatkozta: Azt hiszem, nem vagyok egyedül ha azt mondom, hogy a rakétás etetéseknél jó néhány nem várt kellemetlenséggel kellett már megküzdenem. Pontyfogó versenyeken gyakran hallom az elpattanó zsinór hangját, amit nyomdafestéket nem tűrő kijelentések követnek. Főzsinór és dobóelőtét használata esetén gyakran előfordul, hogy dobás közben a zsinór a bot gyűrűjére tekeredik, ami szinte kivétel nélkül zsinórszakadáshoz vezet, ám ugyanez előfordulhat az orsó dobján beakasztott zsinórnál is, mivel a vékony monofil egyszerűen nem képes ellenállni a hirtelen fellépő erőhatásnak. A sok kellemetlenség elkerülése érdekében a rakétázó orsóm dobjáról végérvényesen eltávolítottam a monofil zsinórokat, majd elkezdtem megfelelő fonott zsinórok után kutatni. Az általánosan elérhető zsinórokkal nem voltam elégedett, mivel mindegyiknek volt valami hiányossága, legyen szó akár alacsony kopásállóságról vagy rövid élettartalomról. Amikor kézhez kaptam a Maxi Spod mintadarabját, úgy éreztem végre megtaláltam azt, amit oly régóta kerestem. Ma pedig már nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy jobb rakétázó zsinórt keresve sem találnának. Lenne még az önök számára egy tanácsom: Amennyiben kicsi vagy közepes Spomb-bal etetnének, ne használjanak előtét zsinórt. Egyrészt megnő a dobástávolság, másrészt pedig a Maxi Spod 18.2 kg teherbírásánál nem kell tartaniuk a zsinórszakadástól.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Számít a véleményed- írd meg!Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő