Webáruházunk cookie-kat használ. Amennyiben elfogadod, úgy a részleteket megtalálod az Adatvédelmi nyilatkozatunkban, viszont ha változtatni szeretnél, kattints a beállítások módosítására.

Sportcarp Mulberry & Garlic 1 kg 18 mm

Méretquestion_mark
18mm
3.710 Ft
Mennyiség.:db
Szállítási díj: 1.490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
18mm, 1kg
Gyártó:
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Eredeti és egyedi, kiváló oldódású alapkeverékünket egy különleges aroma kombinációval ötvöztük, hogy egy valóban fogós, univerzálisan felhasználható csalit kapjunk kézhez, amely bármilyen víztípuson, maximálisan megállja a helyét.
Már a lebegőcsalik gyártásánál egyértelművé vált, hogy rövid időn belül hozzá kell látnunk egy hasonlóan fogós és sikeres, hagyományos (süllyedő) csali fejlesztéséhez is. Ez volt tehát a harci feladat, melynek már a kezdetektől megvolt az elsőszámú megbízottja. Főszakácsunk Espi, alias a Tréner, munkához láthatott. Napvilágot láttak az első prototípusok, melyek fogtak ugyan halat, de azért messze nem hoztak eget rengető eredményeket. Mesterünk tehát változtatott az alapkeveréken, és ezzel párhuzamosan javultak az eredmények is, de ez még mindig nem volt az igazi. Espi tehát elvégezte az utolsó változtatást is, ami döntő fontosságúnak bizonyult.

A hozzáadott chilli alaposan megfontolt mennyiségének köszönhetően, a bojli egy csapásra elkezdett kimagaslóan jobban működni. Megnőtt a kapások száma és a halak átlagsúlya is. A mű elkészült, a Trénernek pedig ezúton is szeretnénk mélységes tiszteletünket kifejezni. Magát az alapkeveréket lehetetlen beskatulyázni, hogy halas esetleg madáreleség alapú lenne. A legjobban talán úgy lehetne jellemezni, hogy az aranyközépút volt szem előtt tartva. Ennek köszönhetően, szükségtelen azon agyalni, hogy milyen az éppen aktuális évszak vagy, hogy a víz hőmérséklete fürdőzésre alkalmas, esetleg fagypont közeli. A Mullberry-Garlic bojlit bármilyen körülmények között bevethetjük és maximálisan megbízhatunk hatékonyságában! És hogy milyen lebegőcsalival kombináljuk, talán felesleges kérdés lenne...

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.