Webáruházunk cookie-kat használ. Amennyiben elfogadod, úgy a részleteket megtalálod az Adatvédelmi nyilatkozatunkban, viszont ha változtatni szeretnél, kattints a beállítások módosítására.

Termékek Menü

Sportcarp Red Fish fruit 1 kg 15 mm

Ár:
5.250 Ft
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktáron
15 mm
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Átmérő:
kg:
Mennyiség.:db

Leírás és Paraméterek

Különféle halliszteket, madáreledelt, Robin Redet és extra erős májkivonatot tartalmazó alapra épített, rendkívül hatékony bojlisorozat.
A hihetetlenül tartalmas alapmixet, carpminóval és egy fantasztikus, gyümölcsös aromával a TROPIC FRUITTAL egészítettük ki. Ennél a bojlisorozatnál valóban hosszú távú hatékonyságra számíthatnak. Egész évben kiválóan működik, az iszapos helyeken is rendkívül vonzerővel bír, ahol a többi bojli esetleg csődöt mond. Teszthorgászaink által, hosszútávon tesztelt termékekről van szó, melyek rengeteg fantasztikus fogást eredményeztek. A Red Fish Fruit bojlikkal hosszú távú etetésnél átlagon felüli eredményeket érhetünk el!

Sportcarp team ajánlása: Alakítsunk ki egy nagyobb etetéstRed Fish Fruit Eko bojliból, végszereléküket pedig egyetlen Red Fish Fruit bojlival csalizva helyezzük el a gazdagon előetetett helytől kissé távolabbra úgy, hogy a horogra, őrölt bojlival töltött PVA csomagocskát akasztunk. Igaz ugyan, hogy semmi világrengető nincsen ebben a taktikában, de higgyék el, hogy kapásjelzőjük sokkal hamarabb szólal majd meg, mint ahogy szeretnék.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!