Webáruházunk cookie-kat használ. Amennyiben elfogadod, úgy a részleteket megtalálod az Adatvédelmi nyilatkozatunkban, viszont ha változtatni szeretnél, kattints a beállítások módosítására.

Sportcarp Red Fish fruit 5 kg 20 mm

Méretquestion_mark
20mm
23.670 Ft
Mennyiség.:db
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Raktáron
20mm, 5kg
Gyártó:
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Különféle halliszteket, madáreledelt, Robin Redet és extra erős májkivonatot tartalmazó alapra épített, rendkívül hatékony bojlisorozat.
A hihetetlenül tartalmas alapmixet, carpminóval és egy fantasztikus, gyümölcsös aromával a TROPIC FRUITTAL egészítettük ki. Ennél a bojlisorozatnál valóban hosszú távú hatékonyságra számíthatnak. Egész évben kiválóan működik, az iszapos helyeken is rendkívül vonzerővel bír, ahol a többi bojli esetleg csődöt mond. Teszthorgászaink által, hosszútávon tesztelt termékekről van szó, melyek rengeteg fantasztikus fogást eredményeztek. A Red Fish Fruit bojlikkal hosszú távú etetésnél átlagon felüli eredményeket érhetünk el!

Sportcarp team ajánlása: Alakítsunk ki egy nagyobb etetéstRed Fish Fruit Eko bojliból, végszereléküket pedig egyetlen Red Fish Fruit bojlival csalizva helyezzük el a gazdagon előetetett helytől kissé távolabbra úgy, hogy a horogra, őrölt bojlival töltött PVA csomagocskát akasztunk. Igaz ugyan, hogy semmi világrengető nincsen ebben a taktikában, de higgyék el, hogy kapásjelzőjük sokkal hamarabb szólal majd meg, mint ahogy szeretnék.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.