Webáruházunk cookie-kat használ. Amennyiben elfogadod, úgy a részleteket megtalálod az Adatvédelmi nyilatkozatunkban, viszont ha változtatni szeretnél, kattints a beállítások módosítására.

Termékek Menü

Szállítási információk

GLS házhozszállítás

Belföldön a csomagfelvételt követő munkanapon kézbesítik a csomagokat. A GLS hétfőtől péntekig, munkaidőben kézbesít. Budapesten szombati kiszállítást is vállalnak.

A belföldi csomagokat a feladók és a címzettek is nyomon követhetik. Az összes GLS leányvállalat által beszkennelt adat online elérhető. Csak a csomagszám szükséges a lekérdezéshez.

Ha a címzett az első kiszállításnál nem tartózkodik a megadott címen, akkor a futár értesítőt hagy és egyéb rendelkezés hiányában visszaviszi a depóba a csomagot.

Az értesítőben megtalálja a csomagszámot és a GLS elérhetőségét. Ha felveszi a kapcsolatot telefonon vagy írásban a GLS-sel, azonnal egyeztetheti a következő kiszállítást. 

Megrendelésnél kérheti a munkahelyére is a csomagszállítást vagy ha megoldható, a szomszéd is átveheti a csomagot. De közvetlenül kérheti csomagját GLS Automatába is, mint alternatív kézbesítési címre.

GLS partnerünk, belföldi csomagküldés esetében a kézbesítés napján, 9 és 9:30 között a címzett email címére küld egy tájékoztatót, amiben a futár várható érkezési ideje és telefonos elérhetősége van.

Díjak  
         0  - 20.000 Ft 1290 Ft
        20.000 Ft felett    0 Ft

 

GLS csomagpont:

Belföldi csomagszállítások esetén csomagpontra történő kiszállítás is igényelhető. A rendeléskor megjelölt kézbesítési csomagpontban vehető át a csomag.

Partnerünk sms-ben és e-mailben küld értesítést a címzett részére, a küldemény érkezéséről és az átvétel részleteiről. Az értesítőben szerepelni fog egy PIN-kód, amely a csomag beazonosítását segíti a csomagponton.

A kiválasztott csomagpont nyitvatartási idejét figyelembe véve, 5 munkanap áll rendelkezésre a csomag átvételére. Ezután automatikusan visszaszállításra kerül a küldemény a feladónak.

Díjak  
       0 - 20.000 Ft 990 Ft
      20.000 Ft felett     0 Ft