Webáruházunk cookie-kat használ. Amennyiben elfogadod, úgy a részleteket megtalálod az Adatvédelmi nyilatkozatunkban, viszont ha változtatni szeretnél, kattints a beállítások módosítására.

Termékek Menü

Szállítási információk

Fürgefutár- GLS házhozszállítás futárszolgálattal:

Gyors és hatékony csomagszállítás Magyarország egész területén. A csomagokat  munkanapon, munkaidőben (8-17 óra között) kézbesíti partnerünk.

Háztól házig szállítás minden címre.
 Ingyenes kézbesítési kísérlet háromszor.
 Sikertelen kézbesítés esetén újra felveszik veled a kapcsolatot

Kizárólag pontos cím megadása esetén (név, utca, házszám) tudják kiszállítani a csomagot, valamint annak átvételét aláírással szükséges igazolni!

GLS partnerünk, belföldi csomagküldés esetében a kézbesítés napján, 9 és 9:30 között a címzett email címére küld egy tájékoztatót, amiben a futár várható érkezési ideje és telefonos elérhetősége van.

Díjak  
         0  - 20.000 Ft 990 Ft
        20.000 Ft felett    0 Ft

 

GLS csomagpont:

Belföldi csomagszállítások esetén csomagpontra történő kiszállítás is igényelhető. A rendeléskor megjelölt kézbesítési csomagpontban vehető át a csomag.

Partnerünk sms-ben és e-mailben küld értesítést a címzett részére, a küldemény érkezéséről és az átvétel részleteiről. Az értesítőben szerepelni fog egy PIN-kód, amely a csomag beazonosítását segíti a csomagponton.

A kiválasztott csomagpont nyitvatartási idejét figyelembe véve, 5 munkanap áll rendelkezésre a csomag átvételére. Ezután automatikusan visszaszállításra kerül a küldemény a feladónak.

Díjak  
       0 - 5.000 Ft 990 Ft
5.001- 1.0000000  Ft     0 Ft