Webáruházunk cookie-kat használ. Amennyiben elfogadod, úgy a részleteket megtalálod az Adatvédelmi nyilatkozatunkban, viszont ha változtatni szeretnél, kattints a beállítások módosítására.

Monofil főzsinór

Rendezés:

Monofil zsinór pontyozóknak, kezdő és tapasztalt horgászoknak is!

Sok horgász szerint a zsinór, avagy a damil a legfontosabb eleme egy jó horgászbotnak, hiszen sokszor ezen múlik az, hogy megmarad-e a hal. A SpecialCarp-nál te is biztosra mehetsz, hiszen kiváló áron vásárolhatod meg a legjobb minőségű monofil zsinórokat horgászathoz. Ezek a termékek remek eredményt produkálnak pontyvadászat során, de tulajdonképpen minden helyzetben és halhoz jól használhatók. Speciális, ellenálló anyaguknak köszönhetően az intenzív fárasztások során sem mondanak csődöt, ezáltal pedig eredményes és örömteli horgászathoz vezetnek. A CZ, az Invisilk és a D-Fender is kiváló minőségű monofil zsinórokat gyárt, melyeket előszeretettel ajánlunk minden horgászni vágyónak, legyen szó kezdőbb vagy tapasztaltabb személyről.

Miért érdemes ezeket a termékeket választani? A nálunk kapható monofil zsinórok garantáltan nem szakadnak le a fárasztás során. Termékeink első sorban pontyozó és feeder horgászathoz tervezett távdobó zsinórok, melyek kontrollált alacsony nyúlású kiképzéssel érkeznek, mely gyors bevágásokat tesz lehetővé, hogy ne szalasszuk el a kapásokat. A speciális szilikon tartalmú, UV védelmet is nyújtó bevonat kopásállóvá és rendkívül hosszú élettartamúvá teszi a monofil zsinórokat, mely ráadásul könnyen fut a gyűrűk és zsinórvezető- görgő között, ezáltal csökkentve a melegedést is. Rendkívül jó minőségű fonalakról van szó, melyek minden horgász arzenáljában méltó helyet foglalnak el. Ismerd meg te is minőségi monofil zsinórjainkat és egyéb termékeinket webáruházunkban!